KENAPA SAYA MULA BERNIAGA KECIL KECILAN

Kenapa saya mula berniaga kecil kecilan??? Kenapa saya tidak buat terus bisnes yang besar??? Mesti ramai yang tertanya kan…

Bak kata pepatah’ sikit sikit lama lama jadi bukit’ ‘bersusah susah dahulu,bersenang senag kemudian’.

Miera mula dengan bisnes kecil kecilan nie sebab, keadaan ekonomi sekrang nie tidak sesuai untuk terus membuka perniagaan yang besar andai tiada pengalaman dan kewangan yang kukuh.

Lagipun dah macam macam bisnes yang Miera dah cuba buat sebelum nie, walaupun semua yang Miera buat melalui online sahaja .

Miera pernah jual tudung, jual pencuci muka, barangan kecantikan,kosmetik, handbag,dompet,kasut tapi semua tu tak kekal ,macam Miera join SHAKLEE nie.

klik sini>>>>SAYA JUMPA PERNIAGAAN YANG PALING MENGUNTUNGKAN. RUGI KALAU ANDA TAK CUBA

Malahan semua tu makan belanja yang besar tau. Mujur jumpa SHAKLEE dengan bermodalkan RM 69( sebelum perlaksanaan GST) tanpa perlu simpan stok, tanpa perlu pergi pos barang, jimat masa,ruang dan minyak kereta.

Rupanya dengan modal yang sikit nie boleh membawa keuntungan berlipat kali ganda. Jika nak dibandingkan dengan modal yang besar.

Miera rasakan sangat bertuah join SHAKLEE nie,tetiap bulan dapat bonus. Join group bisnes yang memang best,banyak beri tunjuk ajar,kata kata semngat untuk terus posotif, rakan rakan SHAKLEE yang sememangnya bersemangat dan positif sentiasa.

651c15126f6f016c7749bc7c243e83e7

>>>> klik sini KELEBIHAN BISNES SHAKLEE>>>>

Korang mesti cuba SHAKLEEE nie berbaloi, walupun modal sikit namun berbaloi. Sangat berbaloi.

anda mungkin meminati >>>>>>klik sini Cara Daftar Ahli Shaklee>>>>>>>>

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari kami  AHLI SHAKLEE

Anda boleh terus hubungi saya melalui maklumat di bawah:-

Fb Page : Beautifulmiraeworld

ID Shaklee: 1097368

Amirah: 013 4098026

email: miera.ideation@gmail.com
Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s