6 Bulan Bersama sama SHAKLEE- Pengedar Shaklee Klang 013 4098026

Waaahhhh … Sedang memasang azam untuk 6 bulan akan datang nie…
Miera kan sebenarnya dah pasang target untuk 6 bulan akan datang…

Apa target miera dalam 6 bulan akan datang ?

Of coz, la nak jadi someone yg successful kan… Meh miera list kn apa yg miera nak dalam tempoh 6 bulan akan datang ..

1. Miera nak jadi salah seorang dalam listing Master Shaklee
2. Miera nak dalam akaun miera ada 7k setiap bulan
3.Miera nak bawa family pergi bercuti di Perth,Australia
4. Miera nak beli kereta cash dengan duit Shaklee(bonus SHAKLEE)#minicooper
5.Miera nak semua suri rumah , guna SHAKLEE..

Besar sangat ka target or impian miera nie??
Dengan Shaklee nie,kalau betul2 usaha tak ada yang mustahil… Semua yg diimpikan boleh jadi kenyataan tau…
Kita boleh buat apa saja guna duit Shaklee..

So, sebagai langkah untuk memastikan wishlist diatas tercapai.. Of coz la miera kena berusaha kan,
– study lebih banyak tentang SHAKLEE,kesihatan ,testimoni,
– kena lebih banyak membaca,
– banyak join group2 shaklee yg diketuai oleh MASTERS Shaklee
– tingkatkan hasil jualan

Korang jom sama sama capai impian dengan SHAKLEE..

Biarkan mimpi,menjadi realiti….

Abah mama doa kan angah berjaya dengan SHAKLEE ye…

Hubby if wishlist nie tercapai..
2 tahun tempoh masa tu Insya Allah akan berjaya juga..

Kita sama sama doa dan usaha ye…

Korang nak tau apa yang tempoh 2 tahun tu?? Tunggggguuuuuuuuuu

Sekiranya anda berminat untuk memiliki Supplement paling laris dan paling MURAH sekali pada masa kini. Sekali lagi saya tekankan disini PALING MURAH

Anda boleh terus hubungi saya ( Pengedar Shaklee Klang)melalui maklumat di bawah:-

Fb Page : Beautifulmiraeworld

ID Shaklee: 1097368

Amirah: 013 4098026

email: miera.ideation@gmail.com
Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s