Jom Membaca bersama sama- Pengedar SHAKLEE Klang 013 4098026

Korang tgh buat apa tu ? Eh.. SPM baru start ka dah abih?? Apa apa pun GOOD LUCK TO ALL SPM STUDENTS.. Chaiyok chaiyok (betul tak ejaaan dia mcm tu)

Ari nie nak kongsi sikit pasal buku last yang miera baca bg tahun nie heheheheh . Taraaaaaa ini lah buku last yang miera baca untuk tahun nie HIMPUNAN TESTIMONI SUPERMOM SHAKLEE.

Best tau baca buku nie, sebab dia menghimpunkan testimony2 pengguna Shaklee . So,macam2 testimoni menarik la ada dalam buku nie.

Contoh:
Testimoni (VIVIX): lepas consume ViVix, rasa rokok dah tak sedap. Alhamdulillah berjaya kurangkan dan stop terus masalah ketagihah merokok.

Hishhh nak taip panjang2 testimoni karang korang bosan plak.. Dalam buku nie ada lebih kurang 60 testimoni..
Ini testimoni yang dibukukan , testimoni dekat luar yg tak dibukukan ntah banyak mana kan… Korang rasa ada ka produk lain yang banyak testimoni terbaik macam nie..

Dari buku nie la miera bertambah yakin dengan keberkesanan dan keberhasiln produk Shaklee nie… Membuatkan lagi semangat miera berkobar kobar untuk bantu korang yang ada masalah kesihatan .. Yang tak ada masalah kesihatan nak make sure diri tu kekal sihat pun boleh tau dengan Shaklee nie..

Dalam buku nie juga ada cerita pasal Jutawan jutawan Shaklee,sumber ilham dan peniup semangat untuk miera berjaya dalam bisnes Shaklee nie…

Uppsss miera bukan join Shaklee nie sebab nak berbisnes ja tau, tapi miera join Shaklee nie untuk pastikan keluarga miera sihat dengan supplement semulajadi ,tanpa bahan kimia dan sebagainya.

Eh,korang jom la kongsikan buku terakhir yang korang baca .. Nak tengok berapa ramai yang masih lagi sempat untuk membaca buku terutama golongan suri rumah yang macam miera nie…

t7

 

Sekiranya anda berminat untuk memiliki Supplement paling laris dan paling MURAH sekali pada masa kini. Sekali lagi saya tekankan disini PALING MURAH

Anda boleh terus hubungi saya ( Pengedar Shaklee Klang)melalui maklumat di bawah:-

Fb Page : Beautifulmiraeworld

ID Shaklee: 1097368

Amirah: 013 4098026

email: miera.ideation@gmail.com
Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s