Hobiku Selepas Kahwin- Pengedar SHAKLEE Klang 013 4098026

ubah sikit gaya menulis kali nie… hehehhe… jangan marah ye sja ubah…

Apa hobi korang semasa sebelum kahwin dengan selepas kahwin ye..
Masih sama ka???

Miera punya hobi dah berubah lepas kahwin nie… Dulu sebelum kahwin miera suka kumpul key chain .. Macam macam key chain ada miera kumpulkan..

Tapi lepas kahwin nie, hobi dari mengumpul key chain tu dah bertukar kepada berada di kitchen.. Hihihi

Miera nie sebenarnya dulu bukan seorang perempuan yang suka masuk dapur untuk memasak bagai.. Miera masuk dapur pun dulu sebab nak cari makan ,cuci pinggan n basuh tangan ja… Teruk tak?? Teruk kan?? Hihihi

Tapi selepas berkahwin ,dapur dah jadi tempat feveret miera.. Hobi miera sekarang adalah MEMASAK.. Walaupun masih lagi tak cekap dan tak sesedap masakan mama miera . Tapi miera makin suka memasak..

So macam macam la respi masakan yang banyak di viralkan kt facabook tu miera save dan cuba.. Yang jadi tukang rasa dan makan tu , of coz la en.somi miera.. Sedap ke tak dia telan ja…

Seronok bila memasak nie, miera rasa puas bila dpat memasak… Boleh hilang semua masalah,bila dapat memasak..
Miera jadikan hobi memasak nie sebagai satu terapi buat diri sendiri…

Ye la bila seharian penat layan anak anak, buat kerja rumah bagai, tapi bila tengok anak dan en.somi makan apa yang miera masak, rasa hilang segala keletihan tu…

Seronok bila tengok orang makan apa yang kita masak.. Tapi miera still tak berani nak masak untuk mama dan abah miera..

Sebabnya mama miera memang superb bab memasak nie, abah pula memang boleh jadi pengkritik masakan paling dahsyat.. Hihihihi(jangan marah abah,angah gurau ja)

Abah dan mama tunggu ye nanti angah masak kan untuk abah dan mama plak ye..

Hobi miera memasak, apa pulak hobi korang? Jangan kata hobi korang tidur plak ye…

(Belanja sikit beberapa keping gambar masakan miera yg sempt snap)

t5.jpg

Sekiranya anda berminat untuk memiliki Supplement paling laris dan paling MURAH sekali pada masa kini. Sekali lagi saya tekankan disini PALING MURAH

Anda boleh terus hubungi saya ( Pengedar Shaklee Klang)melalui maklumat di bawah:-

Fb Page : Beautifulmiraeworld

ID Shaklee: 1097368

Amirah: 013 4098026

email: miera.ideation@gmail.com
Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s