Kenapa Perlu Pilih SHAKLEE? – SHAKLEE TERBAIK

Kenapa SHAKLEE?? Kenapa bukan jenama lain??

Jawapannya sebab SHAKLEE tak ada kandungan merkuri, bahan kimai dan sebagainya.. SHAKLEE nie semulajadi.. Tak ada keraguan dengan SHAKLEE nie.. YAKIN SELAMAT SIHAT dan CERGAS dengan SHAKLEE.

+ Korang masih ragu ragu dengan SHAKLEE dan korang masih nak gunakan produk lain??

Korang rasa produk korang ada LANDMARK STUDY macam SHAKLEE tak.. Percaya la SHAKLEE satu satunya produk yang ada buat LANDMARK STUDY.

LANDMARK STUDY dijlnkn oleh pihak ke-3.. Dan bukan shaklee yg upah pihak ke-3 ni utk buat. Mereka yg pilih sendiri dan kos mereka yg tanggung sendiri

+ Mengapa tak ada syrkt yg berani benarkan pihak ke-3 buat landmark study ni?

Bila pihak ke-3 yang buat.. Mereka ni badan bebas. Segala hasil kajian yg mereka dapat, buruk atau baik, mereka akan publish utk umum tengok. Xde selindung2.. Jadi… Xde syarikat yang berani ambil risiko. Kalau result buruk, prestasi syarikat mereka akan terjejas. Silap2 gulung tikar terus. Dan.. Mereka mmg x berani bagi..

Sebab mereka sendiri takde kajian ke atas produk. Mereka sendiri tak pasti apa kesannya pda pengguna untuk tempoh masa yang lama.. Mereka sendiri takde ujian keberkesanan dan keselamatan produk. Nak buat r&d dan ujian2 ni kos tak murah. Shaklee belanja USD250 juta setahun utk r&d dan ujian keselamatan dan keberkesanan produk2nya.

+ Jadi, mengapa shaklee benarnya pihak ke-3 utk buat landmark study?
Sebab shaklee betul2 yakin produk dia betul2 selamat, betul2 berkesan dan betul2 semulajadi.

Beza tak shaklee dgn produk lain?

+ VITAMIN C dan B COMPLEX pilihan saya sebagai peneman setia say setiap hari dimana jua..

– Dua vitamin nie akan ikut saya keman saja saya pergi. Johor,Pulau Pinang,Kedah, Perlis or mana mana ja . Dua vitamin nie mesti saya bawa sekali..

– Bagi saya dua vitamin nie sangat penting untuk bantu saya kekal sihat cergas dan cerdas setiap hari.

– Balik kampung di Kedah pun mesti ada SHAKLEE..

– MAMA di kampung amalkan ESP SHAKLEE.. makin bertenaga sihat dan cergas . tak seperti sebelum nie,mudah letih,, kadang kadang sampai berbulan tak larat .

– Kalau ada yang tak sihat ja mesti akan cari saya. ” angah nak vit c n b complex la,asa cm nk demam nie”

-Manakala en.suami plak dia lebih suka kan zinc Complex dan Ostematrik sbb sering mengadu lenguh2 badan .

Korang jom kita tukar vitamin/ supplement kita sekarang kepada SHAKLEE..

JOM kita kekal sihat cergas dan cerdas dengan SHAKLEE nie..

JOM JOIN SHAKLEE…Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

JOM buat duit poket dengan SHAKLEE. JAdikan SHAKLEE sebagai pohon duit korang di zaman ekonomi sedang mencabar nie.. Jom sama sama bantu pasangan dan keluarga kita…

Sekiranya anda berminat untuk memiliki Supplement paling laris dan paling MURAH sekali pada masa kini. Sekali lagi saya tekankan disini PALING MURAH

Anda boleh terus hubungi saya melalui maklumat di bawah:-

Fb Page : Beautifulmiraeworld

ID Shaklee: 1097368

Amirah: 013 4098026

email: miera.ideation@gmail.com
Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s