Jatuh Cinta Dengan SHAKLEE- Tak Kenal Maka Tak Cinta

Orang kata “tak kenal maka tak cinta” betul tak?

Masa dulu saya tak kenal pun dengan Shaklee,tapi bila dah kenal oppssss terjatuh cinta plak…

Tak sangka pulak Shaklee nie boleh jadi sebagai 1 sumber pendapatan buat suri rumah macam saya..

Tak salah rupanya saya pilih Shaklee nie sebagai 1 supplement tambahan sebagai 1 keperluan.. Di rumah sendiri ada Shaklee, balik kampung pun ada Shaklee. Nak pergi jenjalan pun mest bawa Shaklee.

Saya yakin untuk pilih Shaklee nie sebab dia berasaskan bahan semulajadi ,tambahan pula bukti Tentang Shaklee nie terbaik memang tak ada yang boleh sangkal. Mana ada produk lain yang ada buat LANDMARK STUDY nie.. Shaklee ja yg ada LANDMARK STUDY.

Benda yang saya nak dalam Shaklee nie, saya nak dalam setiap rumah ada produk Shaklee nie.. Tak rugi dan tak menyesal pilih Shaklee nie tau… Jom jadi suri rumah yang bijak.. Jom buktikan pada semua bahawa suri rumah pun boleh berjaya.

Target saya dalam bisnes Shaklee nie, of coz la saya nak jadi sebahagian yang tersenarai sebgai seorang Master of Shaklee. Korang dalam group iReach saja ada 10 orang Master… Mereka ini adalah yang berjaya dengan Shaklee yg masing2 ada income bulanan yg mencecah puluhan ribu setiap bulan.. Saya. Nak jadi macam mereka nie

Saya doakan semoga semua yang baca nie, jadi seorang jutawan yang dermawan . Aminn
Kalian doakan saya juga ye.

Jom korang join Shaklee sekarang dan jom sama sama jadi jutawan bersama SHAKLEE…

Sekiranya anda berminat untuk memiliki Supplement paling laris dan paling MURAH sekali pada masa kini. Sekali lagi saya tekankan disini PALING MURAH

Anda boleh terus hubungi saya melalui maklumat di bawah:-

Fb Page : Beautifulmiraeworld

ID Shaklee: 1097368

Amirah: 013 4098026

email: miera.ideation@gmail.com
Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s