Perubahan Selepas Kenal SHAKLEE-Sebelum dan Selepas

Assalamualaikum… ini salah satu perubahan selepas miera kenal SHAKLEE nie… from negative to positive….

Sebelum

Status dekat fb semuanya pasal nak luah kan perasaan.. Kalau ari tu benda sedih yg jadi.. Mula la nk karang ayat2 jiwang..

Kalau ari tu marah dekat orang.. Mula la laju ja tangan nie nak menaip tentang salah orNg tu…

Dah tu kadang kadang update status ntah apa apa…

Bila baca balik status lama lama dekat FB, rasa macam baca status budak tak cukup matang.. Hihihi lawak ada,malu pun ada bila baca status lama lama nie…

Dan baru perasan yang selama nie mira dok update status dkt fb tu, zero.. Tak ada apa apa faedah pun untuk pembaca dan untuk mira..

====== ********========

Itu dulu,sebelum mira kenal dengan mereka yang ada aura positif…

Nak tau siapa merekA??

Mereka nie la ahli ahli SHAKLEE.. Yang sentiasa positif setiap masa dan hari…

Sentiasa naikkan semangat mira, tak prrnah sekali pun mereka buat mira down.. Apa yang mereka cakap dan apa info yang mereka kongsikan .. Memang mempunyai aura positif..

Sekarang nie mira pun dah macam diorang sentiasa positif kan diri..

Setiap kali nak update status dekat fb.. Mira akan update benda yang ada manfaat untuk semua dan benda yang positif…

Korang join SHAKLEE nie bulan sekadar buat duit semata mata, bukan untuk nak jadi kaya semata mata…

Tapi banyak kelebihan join SHAKLEE nie…
From zero to Hero..(termasuk yang dalam bank) hihihi ….. From nothing to everything…

Korang sentiasa la berdamping dengan orang yang sentiasa positif… Nanti aura positif tu pun akan dapat dekat kita…

Jom jadi #JUTAWAN SHAKLEE yang positif ,bersama kami ahli SHAKLEE…

#liveamazing
#tsunamishaklee
#fjmfamilies
#jutawanshaklee
#beautifulmirae
#shakleeeffect

 

Sekiranya anda berminat untuk memiliki Supplement paling laris dan paling MURAH sekali pada masa kini. Sekali lagi saya tekankan disini PALING MURAH

Anda boleh terus hubungi saya melalui maklumat di bawah:-

Fb Page : Beautifulmiraeworld

ID Shaklee: 1097368

Amirah: 013 4098026

email: miera.ideation@gmail.com
Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s