Tips Paling Ringkas Untuk Hamil

ASSALAMUALAIKUM,

Setiap pasangan yang berkahwin pasti ingin kan zuriat kan. Zuriat adalah pelengkap sesebuah perkahwinan,penyeri rumah tangga. Namun apakan daya masih belum rezeki untuk memiliki zuriat. Sudah bermacam2 cara mencuba, namun belum berhasil.

DIsini saya ingin konsikan sedikit info daripada :-

Dr. Navdeep Singh Pannu,
Consultant Obstetrician & Gynaecologist,
Fertility Specialist
Tropicana Medical Centre

mengenai cara untuk hamil, mungkin boleh beri pengetahuan buat anda suami isteri.

Al maklumla kalau nak pergi jumpa SPECIALIST nie mesti nak kena bayar mahalkan so saya kongsikan ja.

KHAS BUAT SI ISTERI: Bagi memastikan kitaran haid stabil dan penghasilan telur ketika subur juga dlm keadaan baik, isteri kena ambil Acid Folic, dan Vitamin E secara berterusan.
KHAS BUAT SI SUAMI: Utk meningkatkan kualiti sperma, suami perlu makan Multivitamin  dan juga Celenium.Celenium nie banyak terdapat dalam garlic. Garlic nie perlu di makan pada setiap hari.Mampu ka nak telan bawang putih tetiap hari???

Pastikan suami isteri “bersama” di antara hari ke-9 (selepas first day dtg haid) sehingga hari ke-21 dan mesti “bersama” setiap 4 hari sekali dlm tempoh 13 hari ni.. Ini waktu subur wanita dan tempoh 4 hari sekali memastikan sperma suami berada dlm keadaan paling berkualiti.. Ramai lelaki berpendapat air mani yg tersimpan lama adalah lebih baik, tapi kepercayaan tu SALAH!
Air mani lelaki berada dlm keadaan yg paling sihat ketika ia minimum 3 hari dan maksimum 5 hari. Selepas hari ke-5, sperma dah tak berkualiti lagi. So, kalau simpan seminggu ke atas, kadar sperma yg hidup tinggal 30-40% je.
Para suami semua sila ambil perhatian!

Jangan mengalah,teruskan usaha.SETIAP kejayaan pasti akn datang dengan usaha yang gigih. heheheheh

Jadi buat pasangan suami isteri di luar sana yang masih belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata,boleh la mencuba SET SUAMI ISTERI ni.

Tidak salah kalau kita berusaha tapi jangan hanya berusaha tanpa berdoa.

Minta pada yang ESA untuk mendapat zuriat.

Set Bajet Untuk Pasangan Suami Isteri

set suami isteri (nak hamil)wp

 

Sekiranya anda berminat untuk memiliki SET BAJET SUAMI ISTERI yang paling laris dan paling MURAH sekali pada masa kini. Sekali lagi saya tekankan disini PALING MURAH.

Anda boleh terus hubungi saya melalui maklumat di bawah:-

Fb Page : Supplement Semulajadi Anda

ID Shaklee: 1097368

Amirah: 013 4098026

email: miera.ideation@gmail.com
Kulit cantik, Badan sihat,Otak cergas, Poket Tebal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s